Luftkonditionering Stockholm

För ett behagligare inomhusklimat

Om oss

Företaget grundades 1994 och har över 20 års erfarenhet av att hjälpa kunder spara energi och och få en bättre inomhusmiljö. Vi arbetar i hela Mälardalen mot såväl kontor och butiker som bostadsrättföreningar och hushåll och erbjuder de allra bästa produkterna på marknaden från ledande leverantörer som Mitsubishi, Bosch, LG, Daikin, Samsung och Panasonic.

Titta in i vår butik på Birger Jarlsgatan 83 i centrala Stockholm och se vad vi har att erbjuda. Sjävlklart hjälper vår erfarna, duktiga personal dig att hitta bästa möjliga lösning för din luftkonditionering (eller en värmepump). Du kan även kontakta oss via mejl eller telefon och få en kostnadsfri rådgivining.

Mijön är viktig för oss och hela verksamheten genomsyras av ett starkt miljötänk – från inköp/distribution av material och produkter till till transporter, energieffektivitet och återvinning.

Vi har givetvis alla de certifikat som krävs för att få installera och utföra service på luftkonditioneringsanläggningar och värmepumpar. I detalj innebär det att företaget är certifierade av Incert samt att vår servicepersonal är certifierade kyltekniker Klass 1.

Vi är medlemmar i följande branschorganisationer:

  • Svenska Kyl och Värmepumpsföreningen
  • Kyltekniska föreningen
  • Energi & Miljö
Vi hjälper hushåll, bostadsrättsföreningar och företag hitta rätt lösning för luftkonditionering.